UK NL 

Aanvragen en verlengen startlicenties 2015

 

Beste Sporters,

 

Vanaf 1 december aanstaande is het voor u mogelijk om de startlicentie te verlengen voor 2015. De huidige startlicentie is geldig tot en met 31 januari 2015. Tevens kunnen nieuwe licenties vanaf 1 december aangevraagd worden.

Verlengen en aanvragen gaat, net als in 2014, online en kan door u zelf gedaan worden. Alle handlers die in 2014 reeds een geldige licentie hadden, krijgen ook per email bericht dat verlengen mogelijk is.

 

De licentie voor 2015 kost €13,50. Het verlengen en het aanvragen van de licentie gebeurd online, door in te loggen op het account op https://licenties.cynophilia.nl (dit wordt: https://sport.raadvanbeheer.nl), met uw emailadres en wachtwoord. Indien het wachtwoord vergeten is, kan deze opnieuw worden aangevraagd door middel van de link in het inlogscherm. Er wordt dan een mail verzonden waarmee het wachtwoord opnieuw ingesteld kan worden. Indien de mail niet in de Inbox wordt ontvangen, adviseren wij de Óngewenste mail' -folder te controleren

 

Indien het een geheel nieuwe sporter betreft, moet deze eerst een account aanmaken. Let op: als de eigenaar en de handler niet dezelfde persoon staan, wordt het account aangemaakt door de handler. Na het inloggen kan per hond de licentie verlengd worden.

Betalen gaat online door middel van iDeal, waarna de licentie voor 2015 geldig is. Mochten er problemen zijn met het verlengen van de licentie kan contact opgenomen worden via anne.plomp@cynophilia.nl. Na 1 januari 2015 loopt contact via sporten@raadvanbeheer.nl.

 

Wij wensen u een sportief en succesvol 2015!