Kampioenschapsclubmatch 2018

Op 20 oktober organiseerden wij weer onze jaarlijkse kampioenschapsclubmatch. De reuen werden gekeurd door mevr. G. de Wit - Bazelmans en de teven door mrs. S. Wigglesworth (UK). Naast onze kampioenschapsclubmatch was er nu ook een funklasse die gekeurd werd door dhr. M. Koot.

Onze kampioenschapsclubmatch wordt door de meeste fokkers bezocht. Het is een mooi moment om nieuwe aanwinsten te showen en reuen te bekijken die mogelijk geschikt zijn als partner voor hun teven. Daarnaast is onze kampioenschapsclubmatch een heel gezellige dag en daarom ook heel belangrijk voor onze vereniging en haar leden. Want deze dag wordt ook druk bezocht door mensen die kennis willen maken met ons ras, aspirant pupkopers die contacten willen leggen met fokkers en pupkopers die hun opgroeiende pupje willen laten zien aan de fokker.

Beste Reu en Clubwinnaar 2018:

Ch. Lundecock's Surprise Packet

Eig: J. & X. v. Ulsen

Beste teef:

Ch. Dawnville Keepsake

Eig. M. Koenen

CLUBWINNAARS

Clubwinnaar 2018

Lundecock's Surprise Packet

Clubwinnaar 2016 & 2017

Dawnville No Assembling Required JW'14, NJK'15

Clubwinnaar 2015