UK NL 

MDR1 test bestellen

 

GENOMIA

Sinds enkele jaren biedt het in de Tjechische republiek gevestigde laboratorium Genomia de mogelijkheid om Shelties te testen op het MDR1 defect. Onlangs is Genomia een samenwerkingsverband aangegaan met het in Hong Kong gevestigde Vetascien, waar Shelties ook genetisch getest kunnen worden voor CEA.

Bij gelijktijdige bestelling van beide testen via Genomia, ontvangt u 10 US Dollar korting op de CEA test bij Vetascien, waarvoor u dan slechts 50 US Dollar betaalt.

Via de website www.genomia.cz bestelt u de MDR1 test en vermeldt bij opmerkingen: + CEA

Op verzoek worden kits met borsteltjes (swabs) aan u verzonden, u kunt dit aangeven tijdens het bestelproces. U betaalt daarna de test (+/- 58 Euro). Na ontvangst van het sample wordt door Genomia de MDR1 test uitgevoerd, daarna sturen zij het DNA door naar Vetascien. U ontvangt een aparte rekening van Vetascien voor de CEA test, nadat zij het DNA van uw hond ontvangen hebben (betaling via Paypal).

Het is ook mogelijk om rechtstreeks bij Vetascien de CEA test te bestellen, meer informatie op hun website www.vetascien.com

 

LABOKLIN

Er is een  laboratorium in Duitsland waar men  test op het MDR1-defect.  Bloedprikken bij de hond is hiervoor niet nodig. U hebt alleen wat wangslijmvliescellen van uw Sheltie nodig. Deze cellen verzamelt u door met een borsteltje aan de binnenkant van de wang van uw hond te borstelen. Het borsteltje met slijmvliescellen stuurt u op naar het laboratorium in Duitsland. De prijs hiervoor is momenteel 59,50 euro. (Juni 2019). 

 

 De test kunt U bestellen via de webshop: https://shop.labogen.com/genuntersuchung-bestellen/hund/shetland-sheepdog-sheltie/

U kunt tijdens het bestelproces ook aangeven of u een testkit (gratis) mee wilt bestellen.

 

 

labogen@laboklin.de

Laboklin GmbH & Co .KG

Steubenstrasse 4

97688 Bad Kissingen

Tel: 00 49 (0)971-72020